35 Yıllık Hayal Gerçek Oldu

Beyarmudu-Türkmenköy arasında, 35 yıldır yapımı beklenen 1.5 km’lik yol, Ulaştırma ve Bayındırlık Bakanı Ersan Saner’in yoğun çabası sonucu bitme noktasına geldi.

Ulaştırma ve Bayındırlık Bakanı Ersan Saner yolun asfaltlanması çalışmalarını yerinde incelemek üzere dün Beyarmudu’nu ziyaret etti ziyarette  Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Muhtar Ayşe Korol ve Karayolları Dairesi Müdürü Mustafa Demircioğlu da hazır bulundu. Bölge halkı nın 1976 yılında başlayan mücadelesi 2011 yılında mutlu bir şekilde son bulması ile  vatandaşların  hergün 6 km daha fazla yol gitmesine gerek kalmayacak ve yolun bitmesi ile bölgede yaşanan trafiğin rahatlatması ve ekonomik açıdnda canlılık getirecek olması köylüleri memnun etti.

Bakan Saner Beyarmudu-Türkmenköy arasındaki 1.5 kilometrelik yolu bölge halkının yıllardır özlemle beklediğini ve 35 yıldır yapımı beklenen yolun çok yakın bir tarihte bölge halkının kullanımına açılacağını belirterek yolun bölgede yaşanan trafiği de çok rahatlatacağını vurguladı. Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip de yapılan yolun tüm bölge halkına hayırlı olmasını dileyerek bakan Saner’e bölge halkı adına teşekkürlerini sundu.