Ebru ve Hat Sanatı Eğitimi Verildi

Beyarmudu Belediyesi geçtiğimiz günlerde "Ebru ve Hat Sanatı" eğitimi verdi.Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen eğitime belde halkı oldukça ilgi gösterdi.Birbirinden güzel sanat eserleri yaratıldı.Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip yaptığı konuşmada; Verilen eğitimin daha sonraki günlerde de devam edeceğini vurgulayarak Edip,Bölgemizde bu tür eğitimlerin verilmesinin vatandaşlarımıza özellikle bayanlarımıza boş vakitlerini hem değerlendirmek hem de aileye katkı yapmak yönünden oldukça güzel getirileri olacağını aktardı.