Beyarmudu Belediyesi Köy Kadın Kursları Devam Ediyor

Beyarmudu Belediyesi ve Mili Eğitim Bakanlığı’nın ortak çalışmaları ile Belediyemiz bünyesinde başlatılan el işi kursları bayanların katılımı ile devam ediyor

Belediyemizin Beyarmudu ve İncirli köyleri olmak üzere seçilen iki pilot bölgede kadınların el emekleri sergileniyor
El Sanatları kursunda yıl boyunca kursiyerlere , pul boncuk dikişleri, Kozalama tekniği, basit nakış iğneleri öğretilecek.

Hanımların severek ve ilgiyle takip ettiği el işi kursu Pazartesi, Salı günleri seçilen pilot bölgelerde yapılmaya devam ediyor. Bir işin içinde kadınlar, emek, üretmek, çaba, sevgi, mücadele varsa sonuç kimseyi şaşırtmaz.

Çeşitli el işleri öğrenmek, el işi yaparken stres atıp dinlenmek ve birbirinden güzel göz nuru el işleri yapmak isteyen hanımlar için başlatılan bu kurslara ilginin çok fazla olduğu öğrenildi.